Vuokramökki Nuottatupa

PSS ry vuokraa Trunsössä Nuottatupaa jäsenilleen ja muille saaristossa vieraileville. Nuottatupa on täysin varusteltu 8-10 henkilölle (sähkö, juokseva kylmä ja lämmin vesi, wc, keittiö, suihku ja sauna). Nuottatuvan alakerta soveltuu myös liikuntaesteisille. 

Nuottatupaan voi ottaa lemmikin mukaan, mutta huomioithan, että kesällä saarella laiduntaa lampaita. Muista pitää lemmikkisi kytkettynä lintujen pesintäaikaan.

Saarelle pääsee yhteysalus m/s Nordepillä tai taksiveneellä esimerkiksi Nauvon Kirjaisista. Yhteysaluksen aikataulu ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.ferryway.fi/6. Yhteysalus tulee tilata etukäteen.

Nuottatuvan hinnat 2019

PSS ry:n jäsenet: 80 euroa / yö
Muut: 110 euroa / yö
Nuottatupaa vuokrataan toukokuun alusta lokakuun puoleen väliin, mökissä on kesävesi.

Varaukset

Tarkista varaustilanne Nuottatuvan kalenterista. Nuottatupaa vuokrataan toukokuun alusta lokakuun puoleen väliin, mökissä on "kesävesi".

Nuottatuvan varauskalenteri 2019

Trunsö-esite

Lataa Trunsö-esite tästä (pdf).

Peruutusehdot

Asiakas voi peruuttaa mökkivarauksensa ilman kustannuksia viimeistään 14 päivää ennen varauksen alkamista. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan 100 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun mökkiä ei ole saatu vuokrattua uudelleen. Erityistapauksissa peruutusehdot ovat neuvoteltavissa. Jos asiakas lähtee pois ennen sovittua lähtöpäivää tai jättää kokonaan saapumatta, on PSS ry:llä kuitenkin oikeus veloittaa koko ajalta, ellei mökkiä saada vuokrattua edelleen.