Snygg Beach-kampanjen deltar i Finland 100-jubileumsåret!

Vi är stolta över Finlands historiska och vackra stränder. Låt oss tillsammans se till att Finlands vattendrag har en ännu snyggare framtid. I år är Snygg Beach-kampanjen med i Finland 100-jubileumsårets officiella program. Följ våra sidor!

Snygg Beach är Håll Skärgården Ren rf:s strandstädningskampanj!

Genom att tillsammans städa stränderna rena från skräp, får vi stränderna i skick till sommaren för oss, djuren och naturen!


Städningstalko 2017


Är du intresserad av samarbete?

Vänligen kontakta oss, om samarbete för att minska nedskräpningen av stränder intresserar dig.

Kontakta oss

Evenemang

Aktuellt

03.08.2017 60 ton skrot samlades i Vasa skärgård(Aktuellt)

Stormossen och Håll skärgården ren (HSR rf) ordnade en insamling av skrot i skärgården förra helgen och samlade in ca 60 ton skrot.

Läs mera

 

03.08.2017 Vi söker en projektkoordinator (Aktuellt)

Är du vår blivande projektkoordinator? Vi söker till kontoret i Åbo förstärkning till vårt projektteam. Du ansvarar tillsammans med vår projektchef för planeringen och förverkligandet av föreningens projekt.

Läs mera

 

31.07.2017 Havstulpanen fäster sig nu(Aktuellt)

Vid våra observationspunkter i Skärgårdshavet i Hirvensalo och Trunsö har det upptäckts fästning av havstulpanens larver. Nu är det alltså dags att rengöra båtbotten med mekaniska metoder.

Läs mera

 

27.07.2017 Nästan 35 ton skrot städades från skärgården(Aktuellt)

Under separatinsamlingen som Sydvästra Finlands Avfallsservice (LSJH) och Håll Skärgården Ren rf (HSR rf) arrangerade transporterades tiotals ton skrot och avfall bort från skärgården.

Läs mera

 

26.07.2017 Skräpet i Aura å undersöks(Aktuellt)

Bommar har installerats i Aura å i Åbo för att samla in det skräp som flyter i ån under en veckas tid, från den 25 till den 30 juli. Avsikten med denna pilotundersökning är att mäta mängden och typen av skräp som transporteras med åvattnet ut i havet.

Läs mera

 

Snygg Beach i sociala medier

Snygg Beach Instagram