Strandstädningsdag 30.5 i Hangö

kom med!Snygg Beach-kampanjen deltar i Finland 100-jubileumsåret!

Vi är stolta över Finlands historiska och vackra stränder. Låt oss tillsammans se till att Finlands vattendrag har en ännu snyggare framtid. I år är Snygg Beach-kampanjen med i Finland 100-jubileumsårets officiella program. Följ våra sidor!

Snygg Beach är Håll Skärgården Ren rf:s strandstädningskampanj!

Genom att tillsammans städa stränderna rena från skräp, får vi stränderna i skick till sommaren för oss, djuren och naturen!


Städningstalko 2017


Är du intresserad av samarbete?

Vänligen kontakta oss, om samarbete för att minska nedskräpningen av stränder intresserar dig.

Kontakta oss

Evenemang

Aktuellt

Lars Björkasskärs bastu är ur bruk(Aktuellt)

I bastun på Lars Björkasskär är bastuugnen sönder och bastun är ur bruk.

Läs mera

 

Trasiga båtar bort från skärgården(Aktuellt)

Sydvästra Finlands Avfallsservice (LSJH) anordnar i samarbete med Håll Skärgården Ren rf (HSR rf) en båtinsamlingskampanj i Skärgårdshavet. Servicefartyget M/S Roope samlar in de anmälda båtarna från invånarnas och stugägarnas stränder under augusti-september. Med insamlingen hjälper man skärgårdens invånare och stugägare att återvinna sina trasiga båtar.

Läs mera

 

Lycka till på färden nya M/S Roope! (Aktuellt)

Igår firades en för föreningen historisk och oförglömlig dag i Åbo!

Läs mera

 

Fira en avslappnad och ren sommar! (Aktuellt)

Båtarna är sjösatta, kanoterna framgrävda ur vinterförvaret, flytvästarna servade och hamnarna vaknar till liv. För att allas sommarminnen skall vara möjligast trevliga vill vi tipsa alla båtfarare om vår ihopplockade hamnetikett.

Läs mera

 

HSR rf söker talkoarbetare till RuisRock(Aktuellt)

Håll Skärgården Ren rf söker till sitt team frivilliga talkoarbetare för att under RuisRock den 7-9.7.2017 hålla Folkparkens vackra strand ren. Samtidigt har man en fin möjlighet att delta i Finlands äldsta musikfestival och i Håll Skärgården Ren rf:s penninginsamling med vilken insamlade flask- och burkintäkter doneras för att hålla skärgården ren.

Läs mera

 

Snygg Beach i sociala medier

Snygg Beach Instagram