Snygg Beach-kampanjen 2018

Snygg Beach-kampanjen är Håll Skärgården Ren rf:s städtalkokampanj för stränder.

Kampanjens syfte är att städa stränder, väcka intresse för strändernas nedskräpningssituation, samla information om strändernas nedskräpning och möjliggöra sammankopplandet av konkret miljöarbete och en rolig friluftsdag.

Genom att tillsammans städa stränderna rena från skräp, får vi stränderna i skick för oss, djuren och naturen!


Städningstalko 2018


Är du intresserad av samarbete?

Vänligen kontakta oss, om samarbete för att minska nedskräpningen av stränder intresserar dig.

Kontakta oss

Evenemang

Aktuellt

12.03.2018 Håll Skärgården Ren rf med i kampanjen för det goda testamentet – Hyvä testamentti (Aktuellt)

Håll Skärgården Ren rf är med i kampanjen för det goda testamentet – Hyvä testamentti. Syftet med kampanjen är att utmana finländarna att fundera på vad de vill göra med sin egendom när de inte längre själva är här för att fatta beslut om den. Kampanjen och temat behandlas på Skattemässan 13–14.3.

Läs mera

 

Wettex® understöder HSR rf med 10 000 euro(Aktuellt)

Freudenberg Home och Cleaning Solutions Oy startar under våren en Wettex® Limited Edition -kampanj i samarbete med Håll Skärgården Ren rf. Med kampanjen stöder man HSR rf:s arbete med 10 000 euro. Wettex-dukarna är till 100 % naturmaterial och ekologiskt nedbrytbara.

Läs mera

 

13.02.2018 Nya Sälle-förstahjälpväskan hålls torr i båten, kanoten eller på utflykten (Aktuellt)

Den nyaste bland Håll Skärgården Ren rf:s Sälle-produkter är en vattentät förstahjälpväska som tack vare sin behändiga storlek ryms i ett litet utrymme.

Läs mera

 

09.02.2018 Anskaffningen av ett nytt servicefartyg är en nödvändighet för att trygga framtiden för Saimens nätverk av utfärdshamnar(Aktuellt)

Håll Skärgården Ren rf drar igång medelanskaffningskampanjen Fixa flottan med inriktning på Saimen på mässan Vene 18 Båt i Helsingfors 9.2. Målet för kampanjen är att få ett nytt fartyg som i fråga om utrymmen och driftssäkerhet uttryckligen lämpar sig för underhållsarbete i utfärdshamnar och renhållning av insjönaturen.

Läs mera

 

08.02.2018 Håll Skärgården Ren rf på mässan Vene 18 Båt i Helsingfors 9–18.2(Aktuellt)

Mässan Vene 18 Båt Helsingfors börjar på fredag och Håll Skärgården Ren rf finns med på avdelning 4 b 49. Bekanta dig med vårt mångsidiga mässprogram så ses vi förhoppningsvis på mässan!

Läs mera

 

Snygg Beach i sociala medier

Snygg Beach Instagram