rss Ajankohtaista

28.4.2018 11.44

Terveisiä PSS ry:n vuosikokouksesta

PSS ry:n vuosikokouksessa säilytettiin jäsenmaksu ennallaan ja valittiin hallitukseen uusi jäsen.


PSS ry:n kaikille jäsenille avoin vuosikokous pidettiin Lappeenrannassa 24.4. Vuosikokous päätti säilyttää jäsenmaksun ennallaan, 35 eurossa. Myös kannatusyritysmaksu, 450 euroa, pysyy samana.


Vuosikokous vahvisti myös vuoden 2017 tilinpäätöksen ja vuosikertomuksen sekä myönsi hallitukselle ja muille tilivelvollisille vastuuvapauden.

 

PSS ry:n hallituksen kokoonpanossa tapahtui muutoksia. Erovuorossa ollut Olli Naukkarinen jätti hallituksen kahdeksan hallitustyöskentelyvuoden jälkeen. Kiitämme Olli Naukkarista hänen arvokkaasta panoksestaan PSS ry:n hyväksi! Naukkarisen tilalle valittiin lappeenrantalainen Topiantti Äikas. Äikäs on kokenut purjehtija ja hän työskentelee Imatran kaupungin kaupunkikehitysjohtajana. Muutoin hallituksen kokoonpano säilyi ennallaan. Puheenjohtaja on Bengt Westerholm ja varapuheenjohtajat ovat Veli-Pekka Manninen ja Katja Rytkönen. Muut hallituksen jäsenet ovat Niklas Rosvall, Lars Ingvall, Jan-Erik Karlsson ja Tuomas Aho.

 

Vuosikokouksessa keskusteltiin myös tulevan vuoden toiminnasta. Tärkein tehtävä on hankkia rahoitusta Saimaan uuden huoltoaluksen hankintaan. Myös jäsenhankinnasta keskusteltiin. Yhdistyksen jäsentilanne on suhteellisen vakaa, mutta uusia jäseniä tarvitaan toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi. Muita toiminnan painopisteitä ovat muun muassa jäsenlaskutuksen sähköistäminen ja jäsenpalvelujen kehittäminen. Ympäristönhuoltotoiminnassa pyritään mahdollisimman pitkälle noudattamaan kiertotalouden periaatteita.

 

 

Vuosikertomus 2017

Toimintasuunnitelma 2018
Tilinpäätös lähetetään pyydettäessä.

hallitus
Kuvassa vasemmalta: Veli-Pekka Manninen, Bengt Westerholm, Niklas Rosvall, Lars Ingvall, Aija Kaski (pääsihteeri) ja Topiantti Äikäs.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4