Siisti Biitsi -ohjelma 2018

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojen siivoustalkoo-ohjelma.

Ohjelman tarkoituksena on siivota rantoja, herättää kiinnostusta rantojen roskaisuustilanteeseen, kerätä tietoa rantojen roskaisuudesta sekä mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilupäivän yhdistäminen.

Siivoamalla yhdessä rannat roskista saadaan meille, eläimille ja luonnolle rannat kuntoon!


Siivoustapahtumat 2018


Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä, jos yhteistyö rantojen roskaantumisen vähentämiseksi kiinnostaa!


Ajankohtaista

5.12.2018 Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!(Tiedotteet 2018)

Tänä vuonna Linnan juhlissa ovat erityisesti esillä ilmasto- ja ympäristöasiat. Myös yhdistyksemme hallituksen puheenjohtaja Bengt Westerholm sai kutsun paikan päälle.

Lue lisää

 

29.11.2018 Asennemuutosta muovipussi kerrallaan(Tiedotteet 2018)

Muovikassien tuotanto, kuljetus ja kierrätys aiheuttavat vakavia ympäristöhaittoja. Moni yritys on onnistunut vähentämään muovikassien kulutusta One Bag Habit -hankkeen avulla. Yksi yrityksistä on muotiliike KappAhl, joka lisäksi lahjoittaa muovipussin veloituksesta saadut voitot ympäristötyöhön.

Lue lisää

 

28.11.2018 Anna äänesi puhtaammille rannoille!(Tiedotteet 2018)

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -rantojensiivousohjelma on mukana Ålandsbankenin Itämeriprojekti-äänestyksessä. Eniten ääniä yleisöäänestyksessä keränneelle projektille taataan rahoitus. Äänestä Siisti Biitsiä tänään, jos Itämeren puhtaus on sinulle tärkeää vielä huomennakin!

Lue lisää

 

15.11.2018 Uusi pohjapesuri ja kelluva imutyhjennyslaite veneilijöiden käyttöön ensi kaudella Suomenlahdella(Tiedotteet 2018)

Veneilijöiden palveluita laajennetaan pohjapesurilla ja kelluvalla imutyhjennyslaitteella Suomenlahdella. Hangon Itäsatamaan on sijoitettu köliveneillekin sopiva pohjapesuri ja Tammisaaren saaristoon sijoitetaan 10 m3:n kelluva imutyhjennyslaite. Palvelut ovat veneilijöiden käytössä ensi kaudesta alkaen.

Lue lisää

 

Siisti Biitsi sosiaalisessa mediassa

Siisti Biitsi Instagramissa