Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuodessa!

Olemme ylpeitä Suomen historiallisista ja kauniista rannoista. Huolehditaan siis yhdessä Suomen vesistöille entistäkin siistimpi tulevaisuus. Tänä vuonna Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuoden virallisessa ohjelmassa. Seuraa sivujamme!Siivoustapahtumat 2016

Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä, jos yhteistyö rantojen roskaantumisen vähentämiseksi kiinnostaa!


Tulevat tapahtumat

Ajankohtaista

Lausunto veneverolakia koskevista asetusluonnoksista(Ajankohtaista)

Valtiovarainministeriö on pyytänyt lausuntoja luonnoksesta hallituksen esitykseksi eduskunnalle veneverolaiksi ja laiksi vesikulkuneuvorekisteristä annetun lain muuttamisesta. Pidä Saaristo Siistinä ry haluaa esittää huolensa esityksen seuraamuksista.

Lue lisää

 

Tervetuloa Myrkytöntä veneilyä – katseet veneiden pohjiin -seminaariin!(Ajankohtaista)

Antifouling-maalit, eli tuttavallisemmin myrkkymaalit, ovat lähiaikoina nousseet yhä useammin keskusteluun. Tästä syystä Pidä Saaristo Siistinä ry haluaa järjestää veneilijöille, seuroille ja venesatamille suunnatun antifouling-maaliseminaarin ja tarjota näin mahdollisimman ajantasaista tietoa aiheesta.

Lue lisää

 

Tervetuloa Satamaseminaariin ja Tukholman Allt för Sjön -messuille! (Ajankohtaista)

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuotuinen koulutustapahtuma Satamaseminaari järjestetään 9.–11.3.2017. Seminaarin mielenkiintoinen ohjelma on suunniteltu erityisesti venesatamissa työskenteleville, kuntien ja viranomaistahojen edustajille, veneseura-aktiiveille ja muille alasta kiinnostuneille.

Lue lisää

 

Hyvää joulua!(Ajankohtaista)

Lämmin kiitos jäsenille, lahjoittajille ja yhteistyötahoille sekä kaikille teille, jotka olette pitäneet kauniiden vesistöjemme laineet ja rannikot puhtaina tänäkin vuonna. Pidä Saaristo Siistinä ry toivottaa hyvää joulua ja entistäkin siistimpää uutta vuotta!

Lue lisää

 

Siisti Biitsi sosiaalisessa mediassa

Siisti Biitsi Instagramissa