Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojensiivouskampanja!

Rannat ovat roskaisia, mutta toivoa on. Siivoamalla yhdessä rannat roskista saadaan meille, eläimille ja luonnolle rannat kesäkuntoon!Kiitos kaikille, jotka olivat mukana siivoamassa rantoja keväällä ja syksyllä 2016!

Ja tervetuloa mukaan vuonna 2017, jolloin juhlistamme satavuotisen Suomen itsenäisiä rantoja!


Siivoustapahtumat 2016

Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä, jos yhteistyö rantojen roskaantumisen vähentämiseksi kiinnostaa!


Tulevat tapahtumat

Ajankohtaista

Digitaalisen etäseurantajärjestelmän käyttöönotto vähentäisi veneilijöiden jätevesipäästöjä(Ajankohtaista)

Huviveneiden jätevesien keruujärjestelmän digitalisoinnilla voidaan ehkäistä veneilijöiden ravinnerikkaiden käymäläjätevesien päätymistä mereen. Tieto selviää tuoreesta Pidä Saaristo Siistinä ry:n ja Turun yliopiston yhteisen Tankkivahti-hankkeen loppuraportista.

Lue lisää

 

Anna äänesi uudelle PSS ry:n imutyhjennyslaitteelle!(Ajankohtaista)

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, että saisimme parannettua veneille tarkoitettua imutyhjennysverkostoa. Käy antamassa äänesi Pidä Saaristo Siistinä ry:n projektille, jonka avulla ostetaan yksi uusi imutyhjennyslaite Läntiselle Suomenlahdelle tai Ahvenanmaan lähistölle.

Lue lisää

 

Etsimme kuvittajaa(Ajankohtaista)

Yhdistys on mukana EU-rahoitteisessa BLASTIC-projektissa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta sekä vähentää muovijätteen roskamäärää ja siten vaarallisten aineiden päätymistä Itämereen. Yhtenä tarkoituksena on tuottaa ympäristökasvatuksellinen opetusvihkonen Itämerestä ja roskaantumisesta 10–12-vuotiaille.

Lue lisää

 

Paras aika talkoille on aikainen kevät tai myöhäinen syksy(Ajankohtaista)

Tänä vuonna Järvi-Suomessa järjestimme Puumalan Rokansaaren kevättalkoiden lisäksi Savonlinnassa kahdet syystalkoot lokakuun puolessa välissä.

Lue lisää

 

Siisti Biitsi sosiaalisessa mediassa

Siisti Biitsi Instagramissa