Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuodessa!

Olemme ylpeitä Suomen historiallisista ja kauniista rannoista. Huolehditaan siis yhdessä Suomen vesistöille entistäkin siistimpi tulevaisuus. Tänä vuonna Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuoden virallisessa ohjelmassa.

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojensiivouskampanja, jonka tarkoituksena on siivota rantoja, herättää kiinnostusta rantojen roskaisuustilanteeseen,kerätä tietoa rantojen roskaisuudesta, ja mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilupäivän yhdistäminen. Siivoamalla yhdessä rannat roskista saadaan meille, eläimille ja luonnolle rannat kuntoon!

100 puhdasta rantaa Suomelle -tavoite täyttyi!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -kampanjan tavoitteena oli tänä vuonna lahjoittaa 100-vuotiaalle Suomelle 100 puhdasta rantaa. Tavoite on nyt täyttynyt!

Vaikka tämän vuoden tavoite on saavutettu, on Siisti Biitsi -kampanja edelleen käynnissä, ja siihen voi osallistua kuka tahansa siivoamalla valitsemallaan rannalla.


Siivoustapahtumat 2017


Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä, jos yhteistyö rantojen roskaantumisen vähentämiseksi kiinnostaa!


Ajankohtaista

14.12.2017 Pidä Saaristo Siistinä ry:n huoltokausi päättyi joulukuuhun(Ajankohtaista)

Pidä Saaristo Siistinä ry päätti huoltokautensa Saaristomerellä joulukuun alkuun. Ensimmäinen kausi uudella, tänä vuonna valmistuneella huoltoalus M/S Roopella on takana.

Lue lisää

 

13.12.2017 Kiitämme Liedon Säästöpankkia keräämästään lahjoituksesta työmme tukemiseen(Ajankohtaista)

Lahjoitus kerättiin Liedon Säästöpankin järjestämässä hyväntekeväisyysgolfkilpailussa Naantalin Kultaranta Golfissa syyskuussa. Jokaisesta pistebogeystä lahjoitettiin yksi euro hyväntekeväisyyteen. Summaksi kerääntyi 1729 euroa.

Lue lisää

 

8.12.2017 Roope-tuotteiden joulumyynti Turun ja Savonlinnan toimistoilla(Ajankohtaista)

Pidä Saaristo Siistinä ry myy joulun alla Roope-tuotteita ja joulukortteja toimistoillaan Savonlinnassa ja Turussa. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää

 

5.12.2017 Satamaseminaari 2018 Örössä 12.-13.4.(Ajankohtaista)

PSS ry:n suosittu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma Satamaseminaari järjestetään ensi keväänä 12.-13.4. Örössä.

Lue lisää

 

Siisti Biitsi sosiaalisessa mediassa

Siisti Biitsi Instagramissa