Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuodessa!

Olemme ylpeitä Suomen historiallisista ja kauniista rannoista. Huolehditaan siis yhdessä Suomen vesistöille entistäkin siistimpi tulevaisuus. Tänä vuonna Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuoden virallisessa ohjelmassa. Seuraa sivujamme!Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojensiivouskampanja!

Rannat ovat roskaisia, mutta toivoa on. Siivoamalla yhdessä rannat roskista saadaan meille, eläimille ja luonnolle rannat kesäkuntoon!Siivoustapahtumat 2014 - 2016

Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä, jos yhteistyö rantojen roskaantumisen vähentämiseksi kiinnostaa!


Tulevat tapahtumat

6.5.2017

Siisti Pohjola -tapahtuma Lue lisää
Ajankohtaista

Hiihtolomaviikolla jäseneksi liittyvillä ei päätä palella – lahjana Roope-pipo!(Ajankohtaista)

Liity jäseneksi hiihtolomaviikolla 20.–26.2. ja saat liittymislahjaksi Suomessa valmistetun Roope-pipon (arvo 15 €).

Lue lisää

 

Askeleet myrkyttömään veneilyyn: Katseet veneiden pohjiin -opas(Ajankohtaista)

Pidä Saaristo Siistinä ry julkaisi Vene 17 Båt -messuilla Askeleet myrkyttömään veneilyyn: Katseet veneiden pohjiin -oppaan. Sen tarkoituksena on antaa käytännön työkaluja siihen, että veneilijä ja veneseurat voivat siirtyä myrkyttömään veneilyyn.

Lue lisää

 

Tervetuloa osastollemme Vene 17 Båt -messuilla!(Ajankohtaista)

Pidä Saaristo Siistinä ry on tuttuun tapaan mukana Pohjois-Euroopan suurimmassa veneilytapahtumassa, Vene 17 Båt -messuilla 10.–19.2. Messut ovat meille tärkeä kohtaamispaikka, jossa pääsemme keskustelemaan ajankohtaisista ympäristöasioista kaikkien vesilläliikkujien kanssa.

Lue lisää

 

Lausunto veneverolakia koskevista asetusluonnoksista(Ajankohtaista)

Valtiovarainministeriö on pyytänyt lausuntoja luonnoksesta hallituksen esitykseksi eduskunnalle veneverolaiksi ja laiksi vesikulkuneuvorekisteristä annetun lain muuttamisesta. Pidä Saaristo Siistinä ry haluaa esittää huolensa esityksen seuraamuksista.

Lue lisää

 

Siisti Biitsi sosiaalisessa mediassa

Siisti Biitsi Instagramissa