Siisti Biitsi -ohjelma 2018

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojen siivoustalkoo-ohjelma.

Ohjelman tarkoituksena on siivota rantoja, herättää kiinnostusta rantojen roskaisuustilanteeseen, kerätä tietoa rantojen roskaisuudesta sekä mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilupäivän yhdistäminen.

Siivoamalla yhdessä rannat roskista saadaan meille, eläimille ja luonnolle rannat kuntoon!


Siivoustapahtumat 2018


Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä, jos yhteistyö rantojen roskaantumisen vähentämiseksi kiinnostaa!


Ajankohtaista

15.11.2018 Uusi pohjapesuri ja kelluva imutyhjennyslaite veneilijöiden käyttöön ensi kaudella Suomenlahdella(Tiedotteet 2018)

Veneilijöiden palveluita laajennetaan pohjapesurilla ja kelluvalla imutyhjennyslaitteella Suomenlahdella. Hangon Itäsatamaan on sijoitettu köliveneillekin sopiva pohjapesuri ja Tammisaaren saaristoon sijoitetaan 10 m3:n kelluva imutyhjennyslaite. Palvelut ovat veneilijöiden käytössä ensi kaudesta alkaen.

Lue lisää

 

6.11.2018 Kutsu: Veneiden pohjapesuri ja kelluva imutyhjennyslaite esillä Hangossa 15.11.(Tiedotteet 2018)

Pidä Saaristo Siistinä ry järjestää kaikille avoimen esittelytilaisuuden, jossa pääsee tutustumaan uusiin palveluihin veneilijöille: veneen pohjapesuriin ja 10 m3:n kelluvaan imutyhjennyslaitteeseen. Tilaisuus pidetään 15.11. klo 11–14 Hangon Itäsatamassa, ja paikan päälle voi saapua oman aikataulun mukaan. Paikalla on PSS ry:n, rahoittajien, laitteiden suunnittelijoiden ja valmistajien edustajia.

Lue lisää

 

31.10.2018 Pidä Saaristo Siistinä ry hakee avustusta kaupungeilta ja kunnilta Saimaan uuden huoltoaluskaluston hankkimiseen (Tiedotteet 2018)

Pidä Saaristo Siistinä ry:n hanke Saimaan huoltokaluston uusimiseksi on edennyt pisteeseen, jossa rahoitusta haetaan laajalti myös alueen kunnilta ja kaupungeilta. Tavoitteena on koota rahoitus niin, että uusi huoltoaluskalusto valmistuu viimeistään kesällä 2020.

Lue lisää

 

24.10.2018 Saaristomeren kelluvia septejä viety huoltoon(Tiedotteet 2018)

Seuraavien paikkojen kelluvat septit on viety huoltoon talvikaudeksi.

Lue lisää

 

Siisti Biitsi sosiaalisessa mediassa

Siisti Biitsi Instagramissa